Om oss

4Sign är Sveriges enda rikstäckande fackkedja inom profilering som kan erbjuda ett komplett produktsortiment. Profilering för oss innebär produkter inom områden såsom Skyltar, Fordonsdekor, Profil och Mässa. 4Sign kan leverera det mesta inom profilering från smått till stort. Vi har också stor erfarenhet av mässproduktion där vi är duktiga på hela processen från projektering till genomförande.

Stora ord, men vi känner oss trygga med att vi är en komplett leverantör av profilering till företag. Vi sätter kundnyttan framför produktfokus. Och vi skall bli ännu bättre!

4Sign Umeå grundades 1989 av Lars Dahlgren och Benny Ahlqvist under namnet Stunt Konsult, och 2006 blev vi delägare i 4Sign. Idag ägs 4Sign Umeå av Melinda Hansson, Fredrik Dahlgren och Lars Dahlgren.
Vi har under åren vuxit en hel del och vidareutvecklat vår verksamhet. 2014 köpte vi upp skyltföretaget IA Neon AB med maskiner och personal. Idag är vi 15 stycken heltidsanställda som arbetar med utforming av original, verkstadsproduktion och montage av skyltar, fordonsdekorer, trycksaker och mycket annat

4Signkedjan har historiskt främst haft fokus på inköpssamarbete och på senare år har detta kompletterats med massiv gemensam marknadsföring och ett ständigt utvecklande samarbete mellan kedjans medlemmar både vad gäller försäljningsaktiviteter såväl som produktion och erfarenhetsutbyte.

Kedjan omsätter tillsammans 230MSEK och har en personalstyrka på över 200 personer. Vi har goda finanser och hög kreditrating. Framåt kommer vi att arbeta hårt med nyetablering för att bli ännu starkare som enda rikstäckande profilkedja med komplett sortiment, från idé till genomförande.

Sortimentet

Vi kan företagsprofilering. Från minsta klistermärket till största utomhusskylten. 4Sign har kompetens, erfarenhet och sortiment för att kunna leverera rätt lösning för att ditt företag skall synas.

Din profil är viktig

Ditt varumärke är din största tillgång! Vi på 4Sign skapar lösningarna som får ditt varumärke att lyfta.

Service

4Sign finns lokalt representerade men vi är också en del av en rikstäckande kedja som gör att vi kan leverera professionella skylt och profileringar överallt i Sverige men också i Norge.


Korta fakta

Bolagsnamn
4Sign Umeå / Stunt AB
Org.nummer
5565287231
E-postadress
fredrik@4signumea.se
Telefonnummer
Växel: 090-13 24 10